Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Естествено, че НЕ може.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

.....И ангренажни колела на коляновия вал, ремъчна шайба на коляновия вал, шайба на водната помпа, планка и втулка на алтернатора, маховик, заден капак на мотора с датчик на Хол на него, друго делко, събирател на вакуми, по-дълги кабели на свещите и още един куп дреболл, които ми обягват в момента....
    Згреши нещо поне веднъж, та да те ощастливиме и ние!
    Ма направо си отвратителен!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• така малко по темата от днес вече имаме читав комплект бутала с биели колянов вал за по сигурно ще бъде шлаифан на 2-ри ремонт че има мн малки но има забележки,с две думи готови да се напредва,блока с вала отиват при шлайфист,блока ще се шлайфа и после ризи неможах да намеря бутала 1-ви ремонт,главите отиват за лег хостинг и измиване и препасване,засега тва след тея операции (дано станат по-бързо) вече се насочваме към завършващата част...
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
        лег хостинг

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Кво става колега нещо не ти харесва ли?
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
            Кво става колега нещо не ти харесва ли?
            HOST [houst] -домакин, стопанин, гостоприемник

Hostess - 1. стюардеса 2. домакиня 3. ханджийка

Hosting - го оставям на теб

Comment

• хонинговане май имате предвид и двамата
              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
              Звукът може да бъде
              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                хонинговане май имате предвид и двамата
                незнам колега вии сте по-интелигентни ще кажете...
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                  хонинговане май имате предвид и двамата
                  Е на главите няма какво да се хонингова. Хонинг се прави на цилиндри. А иначе "хостинг" и аз не знам на какво му казват.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И така малко инфо,буталата най-накрая днес са поръчани от Италия,след ровене и търсене тук уви,ще има 2 седмици доставка и после се действа..
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Някакво развитие или още чакаме буталата?????

Ти скоро няма ли да идваш на сам я земи да се обадиш този път не да те срещаме случаино по улиците !!!!!
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• продавам 33 1.7 ie4x4 sport vagon pinifarina 500\600 лева няма генерация мотора мърка има за кърпене гр.Елин Пелин област Софийска тел 0898840709 иначе заминава в моргата не ми се занимава да я правя
                        Винаги може и по зле!!

Comment

• Първоначално публикувано от chaha Покажи съобщение
                          продавам 33 1.7 ie4x4 sport vagon pinifarina 500\600 лева няма генерация мотора мърка има за кърпене гр.Елин Пелин област Софийска тел 0898840709 иначе заминава в моргата не ми се занимава да я правя
                          Купувам я.!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                            Купувам я.!
                            Това старши алфист, да го махнеш на ника си и старши нека си седи, ама алфист го замени със СКРАПАДЖИЯ!
                            Кога ще се излекуваш, бе!
                            Малоумниците не свършваме
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Че то алфист=скрападжия бре, тези които не им гният алфите са фиатаджии!

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                                Че то алфист=скрападжия бре, тези които не им гният алфите са фиатаджии!
                                аз съм 50 на 50
                                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                                X